06-29566722
raymond@reisprofessionals.nl

Als ervaren reisadviseur help ik u graag met het realiseren van uw favoriete vakantie.

Misschien kent u mij nog van Toerkoop Reisburo Globus. In 1994 heb ik het reisbureau mede opgezet en samen uitgebouwd naar een succesvolle onderneming waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik ben 15 jaar mede-eigenaar van Toerkoop Reisburo Globus geweest. De laatste jaren ben ik werkzaam bij de afdeling Toerisme & Recreatie van Vista College te Maastricht (voormalig Leeuwenborgh Opleidingen). Als docent van diverse toeristische vakken en als stagebegeleider / assessor examinering, leid ik studenten op voor een toekomst in de reis- en hotelbranche.

Persoonlijke service zonder meerprijs. Niet duurder dan een reisbureau of internet.

Het contact met de klanten, het adviseren en samenstellen van een mooie reis, het tevreden gevoel van klanten die hebben genoten van een onvergetelijke vakantie en de “reiskriebels” zijn enkele factoren die mij hebben doen besluiten om als zelfstandig en mobiel reisadviseur van start te gaan. Bovendien is dit een ideale combinatie met mijn parttime werk op school.

De reiswereld is altijd in beweging. Meegaan met de nieuwste trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland is daarom erg belangrijk.    

Ik kom graag naar u toe voor een uitgebreid reisadvies en een vrijblijvende offerte. Op deze manier krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient, uiteraard zonder dat er meerkosten worden berekend.

Het voordeel van Reisprof@Home

Door mijn samenwerking met reisbureau Globus kan ik alle reizen voor u boeken, ook via de Duitse en Belgische reisorganisaties.       Door deze prijsvergelijking profiteert u van het meest gunstige aanbod waarbij niet alleen de prijs belangrijk is maar zeker ook de verschillende vluchtmogelijkheden naar de bestemming en de aangeboden extra services.

Van een weekendje weg tot een wereldreis, een kampeervakantie of een cruise, een groepsreis of een zakenreis, maar natuurlijk ook een airporttaxi, excursie of verzekeringen: Raymond Frints regelt het voor u. Laat u inspireren en verrassen!!

Service, kwaliteit en het "ontzorgen" van u als klant, staan centraal.
Geen meerprijs voor service aan huis!
Vanzelfsprekend heb ik jarenlange relevante werk- en reiservaring.
Globus aan huis is aangesloten bij ANVR en SGR.

Laat u de weg wijzen: niet zelf urenlang zoeken op internet en door de bomen het bos niet meer zien.

 


Uw vakantie is in vertrouwde en ervaren handen Globus aan huis is aangesloten bij ANVR en SGR.
Neem contact op
Vragen? Bel Raymond Frints
06-29566722

Of neem contact op via mail raymond@reisprofessionals.nl

Nieuwsbrief?
Meld u nu aan
Ervaar de voordelen

van uw eigen adviseur

Persoonlijke service ZONDER meerprijs

Onafhankelijk en objectief advies

Flexibele werktijden

Prijsvergelijking tussen Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties

Groot aanbod van vlieg-, bus- of autovakanties

Uitgebreide reis- en werkervaring

Uw brochures en tickets worden persoonlijk bezorgd