06-29566722
raymond@reisprofessionals.nl
Reisverslag Cruisevakantie

Cruise Middellandse Zee

Meer weten? Ook enthousiast?

Reisverslag cruisevakantie Middellandse zeegebied    

 

Statig vaart het cruiseschip MSC Poesia langs het San Marco plein, het Dogenpaleis en de fraaie huizen langs de kade van Venetië. Heel langzaam paradeert dit 16 verdiepingen tellende cruiseschip door het kanaal op weg naar de open zee. Venetië lijkt wel een miniatuurstad vanaf het zwembaddek van dit schip. Vol bewondering zwaaien de inwoners en toeristen ons uit………..

Na deze eerste onvergetelijke ervaring volgt een 8-daagse reis langs bezienswaardige plaatsen in Italië, Griekenland en Kroatië. Zelfs Sarande in het ongerepte Albanië is tijdens deze cruise een van de aanleghavens. In de aanleghavens is het mogelijk om zelf op pad te gaan of een keuze te maken uit een van de vele excursies die aan boord worden aangeboden. Het echte Griekse eiland Mykonos is ideaal om zelf te ontdekken. Het typische beeld van Griekenland, wit met blauwe huizen en kerkjes, is hier op elke straathoek te zien.

In de Griekse hoofdstad Athene is zoveel te zien en te doen. Een goede reden om een keer terug te gaan. Wij hebben gekozen voor een begeleide fietstour, waarbij een Nederlandstalige gids ons de highlights van deze miljoenenstad heeft laten zien. Een unieke en geweldige ervaring.

’s Nachts vaart het schip van de ene naar de andere stad en overdag is er gelegenheid om deze bestemming te bezoeken. Een ideale manier om een rondreis te maken want de inhoud van de koffers blijft netjes de hele week achter in de comfortabele hut aan boord. Ook aan boord hebben we ons geen moment verveeld. Je kunt er namelijk genieten van de vele faciliteiten, zoals het zwembadterras, wellness en fitness, casino, theater, bars en lounges en eventueel een bioscoop enz. Gelukkig was het ook nog heel mooi weer in april. 

Elke dag is het genieten van de uitstekende a la carte-of buffetmaaltijden (inbegrepen in de reissom).

Is deze manier van reizen ook iets voor kinderen? Jazeker, met name MSC Cruises is geschikt voor kinderen vanwege de vele faciliteiten (miniclub, restaurant, zwembad etc.). Bovendien profiteren de kinderen van speciale aantrekkelijke kinderprijzen. Dat maakt cruisen erg interessant en niet duurder dan een vakantie in een strandhotel. 

UW GEGEVENS
* Deze velden zijn verplicht

ZOU U WILLEN DAT IK AAN HUIS KOM?

Ja, ik zou graag willen dat u vrijblijvend langs komt.